Verkopen of aankopen

Wij zijn horeca makelaars

Het verkopen of aankopen van een horeca-bedrijf is geen bezigheid waar de gemiddelde ondernemer of eigenaar van een horeca bedrijf zich dagelijks mee bezighoudt. Het ontwikkelen van deze aktviteiten is ook geen bezigheid waar de gemiddelde woning en/of andere makelaars zich mee bezig houdt.  

Bij het verkopen of aankopen van een horeca-bedrijf en vervolgens de overdracht in beeld brengen komt meer kijken dan waar een gemiddelde makelaar zich mee bezig houdt. Wij als horeca-makelaars zijn op de hoogte van alle wettelijke en regionale ontwikkelingen, beschikken over een uitgebreid netwerk met diegenen die in de horeca werkzaam zijn.

Gecertificeerd

Al deze kennis en het vertrouwen in ons kantoor is in een aantal jaren opgebouwd en verworven. U begrijpt maar al te goed als ondernemer dat wij daar zorgvuldig mee om moeten en kunnen gaan.De gekozen zorgvuldigheid en het vertrouwen in ons kantoor zullen wij altijd naar u als partij bewaken.

Wenst u een persoonlijk gesprek over uw eventuele verkoop of aankoop-plannen, laat het ons weten, wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u.

Wij zijn een gecertificeerd full - time kantoor ingeschreven is in het register:
SVM / NIVO , R.M.T @ A .