Taxaties

Taxatie zoals het behoort

Of het nu gaat om een taxatie van uw bedrijfspand, een huurwaarde-bepaling of een taxatie van de goodwill en inventaris, u kunt er vanuit gaan dat er een taxatie zal plaatsvinden zoals het behoort.

Alle facetten van uw onroerend goed en van uw bedrijf worden onder de loep genomen, wij zien naar de lokatie, maar ook de omgeving waarin uw bedrijf is gevestigd, de bereikbaarheid en al het mogelijke om te komen tot een juist en verantwoord beeld van uw horeca-bedrijf.

Uw onroerend goed overbrengen van bv box 1 naar box 3, dit kan van toepassing zijn voor u, wanneer u de bedrijfsvoering heeft overgedragen aan een derde. Deze waarde-bepaling doen wij samen met de belastingdienst.

Opdrachtgevers die ons taxatie opdrachten verstrekken zijn o.a. : ABN AMRO, RABO bank, Wooncoöperatie's, Beleggers in onroerend goed, Financiële dienstverleners e.a.Horeca-bedrijven getaxeerd in o.a.

Balk-Bolsward-Leeuwarden-Beetsterzwaag-Sneek-Sloten-Terherne-Zuidlaren-Heerenveen-Uithuizen-Terschelling-Oudemirdum-Zurich-Groningen-Workum-Zuidwolde-Vlieland-Wolvega-Grou-Woudsend- Joure  en anderen .

Markante horeca bedrijven getaxeerd:
't Monument Den Oever, de Kameleonboerderij in Terherne.
Service Hotel te Wolvega met appartementen, Hotel Franeker, Golfcentrum met Horecavoorziening in Friesland . Luxe bed / breakfast te Sneek. Hotel op Vlieland, gerenommeerd Restaurantbedrijf op Terschelling, Veelzijdig Horeca Bedrijf in Giekerk, Zorgcentrum met Horeca dienstverlening .

Wist u dat de taxatie wederom zijn aangescherpt door de overheid en bancaire instellingen in 2016. Jaarlijkse bijscholingen zijn verplichte kost voor register - taxateurs in Nederland, op deze wijze blijven de taxateurs op hoogte van alle ontwikkelingen die actueel zijn.

Taxaties en waarde-bepalingen worden uitgevoerd door ons kantoor, gecertificeerd door de Vereniging van Koophandels te Woerden, Register Taxateur R.T. Vastgoed Cert, Register : SVM NIVO voor horeca-taxaties en Vastgoed Cert voor Onroerend Goed taxaties.