Demo LP

Demo LP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur bibendum mauris sed orci porta, ac ultrices nulla iaculis. Donec varius, lorem consequat consequat rutrum, arcu metus facilisis lorem, id luctus mi augue quis velit. Etiam quam enim, dapibus vitae euismod eget, auctor et turpis. Proin bibendum eros sit amet nisl congue gravida. Praesent in lorem in neque euismod porta. Donec elementum sed sem in tincidunt. Aenean sed est ut lectus congue dictum. Ut molestie, leo nec volutpat rhoncus, tortor mi pulvinar eros, vitae faucibus nulla odio a augue. Vivamus eget nibh varius, gravida elit id, imperdiet eros. Donec lacinia orci in mollis viverra. Fusce nunc nunc, convallis ut interdum eget, vulputate sit amet ligula. Sed eu sagittis nulla. Quisque suscipit odio eu ligula feugiat, eu tempor enim feugiat.

Proin gravida tortor non enim convallis, quis lacinia velit malesuada. Nullam a tempor augue, consequat rhoncus elit. Nunc augue neque, scelerisque eget justo tincidunt, varius ullamcorper sapien. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Donec in ante quis mi vulputate posuere ut quis justo. Fusce sed dignissim ante. Suspendisse sit amet consequat felis, non malesuada diam. Pellentesque efficitur lacus sed consectetur mattis. Integer mattis euismod semper. Aliquam nec blandit metus. Pellentesque egestas non lorem in auctor. Morbi volutpat ipsum vitae lacus iaculis viverra. Donec id dui ex.

Pagina's

Nieuws

Artikelen

 • Laura & de Chef Leeuwarden

  Edens Makelaars   : Laura & de Chef is een Lunchcafe met o a een ontbijt faciliteit in het centrum van Leeuwarden . Laura serveert een prachtig ontbijt in de morgenuren voor de vele B & B gasten uit de omgeving . Lunch mogelijkheden vanaf 11.30 uur , een groepsborrel met vrienden of collega's in de middag , alles is mogelijk in dit trendy en hippe bedrijf .

  Het bedrijf is 6 dagen geopend vanaf 09.00 uur tot 18.00 uur , maandags gesloten .

  Het onroerend goed heeft een monumenten status en heeft een klassieke uitstraling .

  Rondom deze locatie een ruim aanbod van bekende horeca bedrijven .

  Restaurant ruimte met inpandige keuken , opslagmogelijkheden voldoende , uitgifte buffet met baropstelling , toiletruimten en ondergelegen droge kelderruimte .

  Geen woonruimte aanwezig .

   

   

   

   

   

 • Leeuwarden Zaailand 82

  Te huur in het centrum van Leeuwarden , direkt bij een ruim aanbod van Horeca-Bedrijven , bieden wij aan een casco ruimte van 175 m2 .Zeer goed bereikbaar en direkt bij de parkeergarage .Vrije hoogte : 3.20 m ,frontbreedte 6.70 m.Ondergelegen kelderruimte 18 m2 . eventueel te realiseren aan de achterzijde van het een binnentuin en/of rookruimte. Wij zijn met de gemeente in overleg om te komen tot een bestemmingswijziging , welke het vestigen van een horeca bedrijf mogelijk maakt .

 • Hotel Het Tjeukemeer

  EDENS MAKELAARS : Hotel Cafe Restaurant : Het Tjeukemeer te Delfstrahuizen is te huur . Het bedrijf is gelegen aan de oevers van het Tjeukemeer en aan de doorgaande vaarroute's naar de Tjonger en de Linde . In dit gedeelte van deze voormalige boerderij zijn 13 hotelkamers aanwezig met alle infra . Een restaurant / ontbijtruimte van 90 m2 is op de begane grond aanwezig . Er is woonruimte aanwezig met o.a. kamers , keuken , badkamer en 3 slaapkamers . Het terras , met ruimte voor een 60-70 gasten , is aan de waterkant gesitueerd . Het achtergelegen appartementen gebouw behoort niet tot het aangebodene . Vraag voor meer informatie en andere bijzonderheden , de bedrijfspresentatie aan bij ons kantoor .

 • Heerenveen

  VERHUURD . Op een prachtige zichtlocatie hebben wij verhuurd het pand , waarheen de voormalige Kijkshop was gevestigd aan de Lindegracht 17-19 te Heerenveen . Hier wordt een nieuw horeca concept gevestigd . 

 • Lokaal Proef Drachten

  EDENS MAKELAARS : Namens opdrachtgever bieden wij aan , een bedrijf wat in 2018 - 2019 geheel verbouwd en ingericht is . Het bedrijf zit nog in de volledige opbouw maar de vooruitzichten zijn goed te noemen . Prachtige gelegen direct aan de nieuw ontwikkelde vaart in Drachten . Het bedrijfspand is gelegen aan de zonzijde . Terras mogelijk . Inrichting trendy te noemen . Het geheel is uitstekend ingericht en de aanwezige apparatuur is nog bijna nieuw .

  Koopprijs goodwil en inventaris exclusief kosten koper ....

  zeker mogelijkheden voor actief horeca koppel !!!

 • Kastanje Sneek

  EDENS MAKELAARS : Restaurant : De Kastanje . Fraai gesitueerd in het centrum van Sneek , dichtbij en op loopafstand van de diverse bezienswaardigheden die deze watersportplaats biedt . Rondom dit bedrijf is er verscheidenheid aan horecavoorzieningen , landelijke detailhandel , gemeentelijke voorzieningen  ect ect . Het restaurant is stijlvol ingericht en biedt plaats aan een 50 tal gasten .Tevens is er fraaie terrastuin aanwezig , waar nog eens plaats is voor een 35 tal gasten , deze is ook via de openbare weg bereikbaar .Het bedrijf is voor vele doeleinden geschikt , recepties , zakelijke bijeenkomsten en andere feestelijke gelegenheden . Het bedrijf is instapklaar voor een overname . Waarom willen de huidige exploitanten dit bedrijf overdragen ? Ze hebben nu een tweetal exploitaties en hebben ook een andere ondernemerswens .

 • Lemmer Oude Sluis 5

  Nu aangepaste overname condities . Op een prachtige lokatie , centrum Lemmer , het watersport en toeristen centrum van Zuid West Friesland , direkt gelegen aan de drukke doorgaande vaarroute , met terras aan de waterkant , is dit Vis en Snack bedrijf gevestigd. Ook zeer geschikt om het snack assortiment uit breiden met o.a. sushi produkten e.d. Moderne uitstraling , ruime zitgelegenheid voor de bezoekers , inventaris in goede tot uitstekende staat van onderhoud . Het bedrijf is 8 maanden per jaar geopend . Vraag de bedrijfspresentie aan bij ons kantoor . Verkoop van dit bedrijf in verband met dubbele bedrijfsvoering .

 • Hotel Winschoten

  EDENS MAKELAARS : Wij bieden te koop het bekende Hotel Cafe Restaurant : New Royal York te Winschoten . Het bedrijf is gelegen direct tegenover het trein en bussstation en op het zuiden . Het bedrijf bestaat uit een loungeruimte met baropstelling , ontbijtruimte , keuken en restaurant , mogelijkheid tot een ruim terras aan de voorzijde van het bedrijf . Over drie etage's zijn er 34 kamers beschikbaar , te weten : 6 x 1 persoon - 21 x tweepersoons en 7 x driepersoonskamers . Alle beschikken over bad en / of douche . Alle verdere infrastructuur is aanwezig , zoals lift en brandveiligheid keuringen . Twee zaalruimten zijn er vanaf 10 personen tot 40 personen . Er zijn nog 10 hotelkamers aan de voorzijde van het bedrijf en twee zaalruimten beschikbaar , doch deze dienen opgeknapt /  gerenoveerd te worden . Op dit moment zijn deze niet in gebruik .

 • Heeg Restaurant .

  Nu tegen aantrekkelijke overname condities :::: In het centrum van Heeg , op een zeer goede zichtlocatie , bieden wij u aan het zeer bekende restaurant : Jonas in de Walvis . Heeg is een zeer bekende waterplaats in het centrum van Friesland , het dorp Heeg en het Heegermeer is verbonden met alle bekende vaarroute's in deze omgeving . Alle bedrijvigheid is gericht op de watersport , een veelheid van bedrijven zijn gevestigd in het dorp Heeg en directe omgeving . De jachthavens en andere toeristische voorzieningen zijn allen op loopafstand van dit fraaie restaurant . De eigenaren willen hun bedrijf na 22 jaar graag overdragen aan een creatief en ondernemend horeca koppel . De inventarisdelen zijn te koop en het bedrijfspand is te huur , koop van het onroerend goed is bespreekbaar wellicht .

 • Witmarsum

  Aangepaste overname condities : Edens Makelaars : Een bijzonder cafe , gevestigd in Witmarsum . Het onroerend goed bestaat uit het cafe met ruime bovenwoning . Het bedrijf wordt nu uitgebaat als cafe  . Er zijn diverse mogelijkheden om de horeca activiteiten uit te breiden met bijvoorbeeld : lunch en uitbreiding van de keuken mogelijkheden .

  Cafe ruimte met keuken , diverse opslagmogelijkheden , uitgifte buffet / bar opstelling , toilettruimten , terras mogelijkheid zonzijde .

  Een zeer compleet bedrijf , uitstekend geschikt voor ondernemers die bij een gedegen en creatief beleid zeker tot nog betere resultaten kunnen komen .

  Boven het bedrijf is een zeer ruime woning gesitueerd met o a : zeer ruime woonkamer van ca : 80 m2 , inpandige keuken , badkamer en drie slaapkamers , uitbreiding van de kamers is mogelijk b v voor Bed en Breakfast .

  Het onroerend goed inclusief inventaris  is te koop.