Aanbod

Sorteer op
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Cafetaria / Snackbar Harkema . 40

Aangepaste prijsstelling , nu zeer aantrekkelijk voor Horeca Starters : Uitstekend ingerichte Snackbar in de plaats Harkema met ruim 5000 inwoners . Het bedrijf is zeer geschikt voor een Horeca Koppel . Een ruime woning met o.a. 3 slaapkamers is eveneens beschikbaar . Het bedrijf beschikt over de gebruikelijke verkoop ruimte met een 30 tal zitplaatsen en een heren en dames toilet , ruim terras aan de voorzijde , inpandige garage , diverse opslagruimten , koel en vriesl cel , eigen bestel website ,  ruime  tuin en privicy bij de woonruimte . Pand is huur maar ook koop van het pand is bespreekbaar . Vraag vrijblijvend de bedrijfs presentatie aan bij ons kantoor .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Horeca bedrijf verkopen / verhuren . 97

Wij hebben als Horeca Makelaars ons werkgebied op verzoek van de VMH groep , uitgebreid met de provincies Groningen - Drenthe - NOP en de kop van Overijssel . 

Bent u voornemens uw bedrijf te verkopen of te verhuren neem dan eens vrijblijvend kontakt op met ons kantoor , wij zijn een full - time en gecertificeerd kantoor .

 

In het kaart overzicht kunt u zien in welk gebied wij werkzaam zijn .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
SNEEK 4

Ter Overname in Sneek , grote centrumplaats Sneek met vele activiteiten in het centrum en rondom het bedrijf . bieden wij aan een goed ingericht en moderne snackbar / cafetaria aan . Ruim terras rondom . Aansprekende horeca bedrijven direkt in uw omgeving .  Geen bedrijfswoning aanwezig !! 

U bent vrij om dit bedrijf in te richten en te exploiteren naar eigen inzicht en mogelijkheden .

Het bedrijf kan nu worden overgedragen zonder verplichtingen van de FEBO .


Vraag info bij Edens Makelaars 058 - 2162423. edensmakelaars@hetnet.nl

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Lokaal Proef Drachten 1-125

EDENS MAKELAARS : Namens opdrachtgever bieden wij aan , een bedrijf wat in 2018 - 2019 geheel verbouwd en ingericht is . Het bedrijf zit nog in de volledige opbouw maar de vooruitzichten zijn goed te noemen . Prachtige gelegen direct aan de nieuw ontwikkelde vaart in Drachten . Het bedrijfspand is gelegen aan de zonzijde . Terras mogelijk . Inrichting trendy te noemen . Het geheel is uitstekend ingericht en de aanwezige apparatuur is nog bijna nieuw .

Koopprijs goodwil en inventaris exclusief kosten koper ....

zeker mogelijkheden voor actief horeca koppel !!!

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Kastanje Sneek 1-130

EDENS MAKELAARS : Restaurant : De Kastanje . Fraai gesitueerd in het centrum van Sneek , dichtbij en op loopafstand van de diverse bezienswaardigheden die deze watersportplaats biedt . Rondom dit bedrijf is er verscheidenheid aan horecavoorzieningen , landelijke detailhandel , gemeentelijke voorzieningen  ect ect . Het restaurant is stijlvol ingericht en biedt plaats aan een 50 tal gasten .Tevens is er fraaie terrastuin aanwezig , waar nog eens plaats is voor een 35 tal gasten , deze is ook via de openbare weg bereikbaar .Het bedrijf is voor vele doeleinden geschikt , recepties , zakelijke bijeenkomsten en andere feestelijke gelegenheden . Het bedrijf is instapklaar voor een overname . Waarom willen de huidige exploitanten dit bedrijf overdragen ? Ze hebben nu een tweetal exploitaties en hebben ook een andere ondernemerswens .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Witmarsum 1-96

Aangepaste overname condities : Edens Makelaars : Een bijzonder cafe , gevestigd in Witmarsum . Het onroerend goed bestaat uit het cafe met ruime bovenwoning . Het bedrijf wordt nu uitgebaat als cafe  . Er zijn diverse mogelijkheden om de horeca activiteiten uit te breiden met bijvoorbeeld : lunch en uitbreiding van de keuken mogelijkheden .

Cafe ruimte met keuken , diverse opslagmogelijkheden , uitgifte buffet / bar opstelling , toilettruimten , terras mogelijkheid zonzijde .

Een zeer compleet bedrijf , uitstekend geschikt voor ondernemers die bij een gedegen en creatief beleid zeker tot nog betere resultaten kunnen komen .

Boven het bedrijf is een zeer ruime woning gesitueerd met o a : zeer ruime woonkamer van ca : 80 m2 , inpandige keuken , badkamer en drie slaapkamers , uitbreiding van de kamers is mogelijk b v voor Bed en Breakfast .

Het onroerend goed inclusief inventaris  is te koop.

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Hotel Het Tjeukemeer 110

EDENS MAKELAARS : Hotel Cafe Restaurant : Het Tjeukemeer te Delfstrahuizen is te huur . Het bedrijf is gelegen aan de oevers van het Tjeukemeer en aan de doorgaande vaarroute's naar de Tjonger en de Linde . In dit gedeelte van deze voormalige boerderij zijn 13 hotelkamers aanwezig met alle infra . Een restaurant / ontbijtruimte van 90 m2 is op de begane grond aanwezig . Er is woonruimte aanwezig met o.a. kamers , keuken , badkamer en 3 slaapkamers . Het terras , met ruimte voor een 60-70 gasten , is aan de waterkant gesitueerd . Het achtergelegen appartementen gebouw behoort niet tot het aangebodene . Vraag voor meer informatie en andere bijzonderheden , de bedrijfspresentatie aan bij ons kantoor .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Horeca Centrum Exloërmond . 6-95

EDENS MAKELAARS : Te koop de bedrijfs exploitatie plus het onroerend goed van Horecacentrum Spa in 2 e Exloermond .

Het bedrijf bestaat uit een cafe gedeelte , restaurant , zaalruimte en een afhaal snack gedeelte . Op de eerste verdieping is een ruime bedrijfswoning gesitueerd . Deze ruimte kan zelfs als 2 woonruimtes worden gebruikt . In het cafe is ruimte voor 35 bezoekers , de zaalruimte heeft plaats voor 200 tot 250 gasten , deze zal beschikt over een ruim podium . Het separate restaurant - fraai en sfeervol ingericht - kan een 40 tal gasten ontvangen .

De woonruimte bestaat o.a. 2 woonkamers , 5 slaapkamers , keuken en badkamer plus zolderruimte .

Voldoende opslagmogelijkheden voor uw goederen . Het bedrijf beschikt over alle noodzakelijke vergunningen en voldoet aan de hedendaagse eisen .

De ligging van het bedrijf is aan de rand van het dorp 2 e Exloermond en heeft een vrij uitzicht , direkt aan de doorgaande weg gelegen met meer dan voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein .

 

Kadastrale oppervlakte van het geheel : 2145 m2 .

 

 * Vraag de bedrijfspresentatie aan van dit object bij ons kantoor .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Heeg Restaurant . 1-95

Nu tegen aantrekkelijke overname condities :::: In het centrum van Heeg , op een zeer goede zichtlocatie , bieden wij u aan het zeer bekende restaurant : Jonas in de Walvis . Heeg is een zeer bekende waterplaats in het centrum van Friesland , het dorp Heeg en het Heegermeer is verbonden met alle bekende vaarroute's in deze omgeving . Alle bedrijvigheid is gericht op de watersport , een veelheid van bedrijven zijn gevestigd in het dorp Heeg en directe omgeving . De jachthavens en andere toeristische voorzieningen zijn allen op loopafstand van dit fraaie restaurant . De eigenaren willen hun bedrijf na 22 jaar graag overdragen aan een creatief en ondernemend horeca koppel . De inventarisdelen zijn te koop en het bedrijfspand is te huur , koop van het onroerend goed is bespreekbaar wellicht .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Restaurant : Amfora Leeuwarden 77

Aangepaste overname condities : Restaurant in Centrum Leeuwarden . Aan een van de drukste en doorgaande winkelstraat van deze stad . Op loopafstand van de parkeergarage van het Provinciehuis ( beschikbaar voor publiek in het weekend ) . Het pand is voorzien van een achteringang met een gehuurde parkeerplaats voor uw eigen vervoer .

Het bedrijf is zeer smaakvol ingericht en is zeer compleet . U kunt in het restaurant een 60 / 70 gasten ontvangen , het terras biedt nog eens plaats aan een 20 tal gasten . Het onderhoud en de bedrijfs inrichting is uitstekend .

Het onroerend is te koop / te huur met overname van de bedrijfs exploitatie .

Geen woonruimte aanwezig !

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Hotel Winschoten 120

EDENS MAKELAARS : Wij bieden te koop het bekende Hotel Cafe Restaurant : New Royal York te Winschoten . Het bedrijf is gelegen direct tegenover het trein en bussstation en op het zuiden . Het bedrijf bestaat uit een loungeruimte met baropstelling , ontbijtruimte , keuken en restaurant , mogelijkheid tot een ruim terras aan de voorzijde van het bedrijf . Over drie etage's zijn er 34 kamers beschikbaar , te weten : 6 x 1 persoon - 21 x tweepersoons en 7 x driepersoonskamers . Alle beschikken over bad en / of douche . Alle verdere infrastructuur is aanwezig , zoals lift en brandveiligheid keuringen . Twee zaalruimten zijn er vanaf 10 personen tot 40 personen . Er zijn nog 10 hotelkamers aan de voorzijde van het bedrijf en twee zaalruimten beschikbaar , doch deze dienen opgeknapt /  gerenoveerd te worden . Op dit moment zijn deze niet in gebruik .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Lemmer Oude Sluis 5 12

Nu aangepaste overname condities . Op een prachtige lokatie , centrum Lemmer , het watersport en toeristen centrum van Zuid West Friesland , direkt gelegen aan de drukke doorgaande vaarroute , met terras aan de waterkant , is dit Vis en Snack bedrijf gevestigd. Ook zeer geschikt om het snack assortiment uit breiden met o.a. sushi produkten e.d. Moderne uitstraling , ruime zitgelegenheid voor de bezoekers , inventaris in goede tot uitstekende staat van onderhoud . Het bedrijf is 8 maanden per jaar geopend . Vraag de bedrijfspresentie aan bij ons kantoor . Verkoop van dit bedrijf in verband met dubbele bedrijfsvoering .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Laura & de Chef Leeuwarden 1.97

Edens Makelaars   : Laura & de Chef is een Lunchcafe met o a een ontbijt faciliteit in het centrum van Leeuwarden . Laura serveert een prachtig ontbijt in de morgenuren voor de vele B & B gasten uit de omgeving . Lunch mogelijkheden vanaf 11.30 uur , een groepsborrel met vrienden of collega's in de middag , alles is mogelijk in dit trendy en hippe bedrijf .

Het bedrijf is 6 dagen geopend vanaf 09.00 uur tot 18.00 uur , maandags gesloten .

Het onroerend goed heeft een monumenten status en heeft een klassieke uitstraling .

Rondom deze locatie een ruim aanbod van bekende horeca bedrijven .

Restaurant ruimte met inpandige keuken , opslagmogelijkheden voldoende , uitgifte buffet met baropstelling , toiletruimten en ondergelegen droge kelderruimte .

Geen woonruimte aanwezig .

 

 

 

 

 

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Cafetaria Snackbar Drachten . 90

In het centrum van Drachten aan de Zuiderbuurt bieden wij u aan : Cafetaria Snackbar : 't Centrum . Het bedrijf is gelegen aan de drukke winkelpromenade van Drachten . Rondom allerlei detailhandel inclusief de landelijke keten bedrijven . Het bedrijf is goed ingericht een zeer netjes onderhouden . Er is een bovenverdieping en kan eventueel geschikt worden gemaakt als kleine woonruimte . Tevens is er sprake van een  automatiek loketverkoop, goed zichtbaar vanaf de straatkant . Het bedrijf beschikt o.a. over een soft ijs machine en een aparte milkshake machine . Vraag verdere info als u belangstelling heeft voor dit bedrijf wat uitstekend geschikt voor een startend horecastel .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Bijzonder Cafe Leeuwarden . 50

Aan de rand van het centrum in Leeuwarden is gevestigd wellicht een van de oudste cafe's in deze stad . In de directe omgeving bevinden zich o.a. een parkeergarage op loopafstand ( 100 mtr ) , sloepen vaarroute langs het aanwezige buitenterras . Aan de voorzijde een terras met uitzicht op de stadgracht . Grote woonwijk in de directe omgeving .

Elke Leeuwarder kent dit bekende Cafe Blauwhuis , het bedrijf zou zeker ook voor andere horeca doeleinden kunnen worden ingericht .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Horeca Casco Sneek . 96

VERKOCHT  . In het centrum van Sneek bieden wij te huur/te koop aan , het voormalige kantoor van ee ANWB aan de Marktstraat 18 te Sneek .

Uw directe buren zijn  o.a. : FEBO , De Wijnberg , Onder de Linden , De Walrus , Bommel ect . Een horeca gebied bij uitstek .

werkbare begane grond 125 m2 , op de verdieping is nog eens 125 m2 beschikbaar , geschikt te maken tot bewoning eventueel , pantry , 2 toiletten zijn aanwezig . Geschikt voor vele horeca doeleinden .

 

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Restaurant Leeuwarden . 69

Verhuurd/Verkocht.  Op een super lokatie in Leeuwarden , is gelegen dit  fraai ingerichte Restaurant met plaats voor ongeveer 100 gasten . Het terras aan de voorzijde van het bedrijf is ruimte voor 50 personen . Direct gelegen bij het grote evenementenplein Het Zaailand op 50 mtr afstand waar een veelheid aan activiteiten plaatsvinden . Het landelijk bekende Fries Museum op loopafstand en zichtafstand . Het bedrijf bevindt zich in een horeca concentratie gebied . Diverse invullingen zijn mogelijk voor dit bedrijf .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Leeuwarden Zaailand 82 11

Te huur in het centrum van Leeuwarden , direkt bij een ruim aanbod van Horeca-Bedrijven , bieden wij aan een casco ruimte van 175 m2 .Zeer goed bereikbaar en direkt bij de parkeergarage .Vrije hoogte : 3.20 m ,frontbreedte 6.70 m.Ondergelegen kelderruimte 18 m2 . eventueel te realiseren aan de achterzijde van het een binnentuin en/of rookruimte. Wij zijn met de gemeente in overleg om te komen tot een bestemmingswijziging , welke het vestigen van een horeca bedrijf mogelijk maakt .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Sneek, Graaf Adolphusstraat 5

Wok - Wereld Restaurant aan de en nabij de snelweg bieden wij ter overname aan . Het bedrijf maakt deel uit van een groot Horeca Complex , waar onder meer een Hotel , Café en andere voorzieningen zijn gevestigd . Het bedrijf is uitstekend ingericht voor zijn doeleinden en kent vele vaste cliënten. Bedrijfspand te huur , overname exploitatie .
Ruime parkeergelegenheid rondom het bedrijf . Aantal zitplaatsen voor ruim 300 gasten.

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Croissanterie Premier Heerenveen 76

VERHUURD .....In het centrum van Heerenveen bieden wij aan de Croissanterie : De Premier . Het bedrijf is in uitstekende staat van uitvoering en onderhoud . Er is ruimte voor een 40 tal gasten , terwijl het voorliggende terras nog een plaats biedt aan 24 gasten . Er is een achteringang voor o.a. de leveranciers en gehuurde parkeerplaats voor uw eigen vervoer . Het bedrijfspand is te huur en het inventaris is te koop .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Croissanterie Vittorio 74

VERKOCHT .Ter overname aangeboden : de bekenste Croissanterie van Leeuwarden , dit bedrijf heeft zijn bestaanrecht zeker bewezen , reeds meer dan 25 jaar gevestigd in de bekenste 11 steden stad Leeuwarden . Prachtig gelegen aan de stadsgracht in het centrum . het bedrijf is zeer kort gelegen vernieuwd met o.a.een nieuw plafond , een ander kleurtje en andere vernieuwingen zijn doorgevoerd . Het bedrijf is instapklaar voor een actief horeca koppel . Leeuwarden is de culturele hoofdstad van Europa in 2018 .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
New York Pizza Leeuwarden 78

VERHUURD/VERKOCHT...NEW YORK PIZZA is verhuisd naar een andere locatie in Leeuwarden. Dit pand is gelegen in een van de drukste winkelstraten van Leeuwarden .

Deze locatie is zeer geschikt voor diverse afhaal - en bezorg diensten in de horeca , ruime parkeermogelijkheden voor de deur en op het achtergelegen parkeerterrein .

 

Pizza produktie en bezorging is vanzelfsprekend uitgesloten .

 

*****Diverse inventaris delen zijn over te nemen , zoals b v . afzuiginstalltie , vries en koelmogelijkheden , vaatwasser , werktafels , camera systeem en alarm systeem .

Prijs op aanvraag
Bestellen
Toegevoegd aan winkelwagen
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Restaurant in Leeuwarden. 47

VERKOCHT  /  VERHUURD ............In een van de fraaiste historische straten van Leeuwarden aan de Eewal is gevestigd het restaurant : Le Sandre , het bedrijf funtioneerd nu als Vis Restaurant , maar is zeker geschikt voor andere horeca invullingen . Rondom het bedrijf zijn diverse aansprekende horeca bedrijven . Er is sprake van een duidelijk horeca gebied met vele fraaie terassen rondom . Het gehele gebied wordt druk bezocht door vele gasten . Er is sprake van een goed ingericht bedrijf met o.a. keuken invulling aan de voorzijde van pand met zicht op het terras , het restaurant beschikt over 2 verdiepingen , waaronder het keldergedeelte .

.

 

Prijs op aanvraag
Bestellen
Toegevoegd aan winkelwagen
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Woudsend De Dyk 1 9

verkocht

Het onroerend goed is te koop inclusief goodwill en inventaris .  

Fraai ingericht restaurant ter overname wegens dubbele bedrijfsvoering in het hart van de watersportplaats Woudsend.   

Het bedrijf voert een en gevarieerde keuken c.q aanbod van produkten.Het bedrijf is up to date ,zeer goed onderhouden , zowel binnen als buitenom .

Een ideaal bedrijf voor een creatief horeca stel.


Goede resultaten in de voorliggende perioden.

 

 

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Leeuwarden . Prins Hendrikstraat 27

VERKOCHT.......Centrum Leeuwarden ter overname aangeboden : Het bekende Prins Heerlijck . Verkoop en catering van Luxe broodjes , soft ijs en dranken . Het bedrijf is gelegen aan een van de drukste loop routes van en naar het nabije centrum van de stad . 5 dagen per weel geopend , weekends en de feestdagen gesloten . Aanwezig : inpandige koel - en vries cel , toilet en kleine opslagruimte . Veel directe verkoop via de straat verkoop balie . In de directe omgeving op loopafstand : Achmea , Aegon , Postbank en Belastingdienst . Een ideaal bedrijf voor een horeca - koppel .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Leeuwarden, Groningerstraatweg 3

VERKOCHT ......Dit fraai ingerichte Wok en Grill restaurant nabij het centrum van Leeuwaren heeft in de loop der jaren zijn kwaliteit wel bewezen . Het bedrijf heeft een zeer goede naam opgebouwd . Boven het bedrijf zijn een tweetal bedrijfswoningen aanwezig.

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Hotel Restaurant Hollum Ameland . 80

EDENS MAKELAARS: Aangekocht voor client Hotel Restaurant in het toeristische Hollum op Ameland . Het bedrijf is gelegen in het centrum van het fraaie dorp Hollum.

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Cafe Restaurant te Warten . 71

VERKOCHT........Cafe restaurant : de Kok en de Walvis is ter overname . Het bedrijf geniet een grote bekendheid in de ruime omgeving van Warten . Immers het is gelegen aan een van de drukste vaarroutes met de vele brugpassage's vlak voor de deur . Vanaf het fraaie - deels overdekte - terras heeft uw klant daar een fraai uitzicht op . Warten geniet bij velen bekendheid , mede door de vaarroute 's van en naar o.a. Leeuwarden , Eernewoude en Grou . De fietsroute van en naar de Friese Meren  loopt bijna via het terras . In 2017 zijn er diverse vernieuwingen doorgevoerd , o.a. een nieuw dak , NEN 1010 goedgekeurd , walbeschouwing en terrasoveroverkapping .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Cafe Restaurant Lippenhuizen . 51

VERKOCHT...................Midden in de Friese Wouden bieden wij u aan het bekende Restaurant : Loevestein te Lippenhuizen . Het bedrijf beschikt over een ruime boven gelegen bedrijfswoning . Deze vestiging ligt direct aan een zeer drukke doorgaande route . Een fraai en ruim terras aan de voorzijde . Parkeerruimte op eigen terrein meer dan voldoende . Verdere indeling : open goed ingerichte keuken , D + H toiletten , fraaie baropstelling voor uitgifte , achter in het bedrijf : koel en vriescellen met opslagmogelijkheden .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Cafe Restaurant Heeg . 73

HEEG : Midden in het watersportdorp Heeg is dit goed uitgeruste bedrijf gelegen . Het bedrijf is vakkundig ingericht met o.a . ruim terras aan de zijzijde van het bedrijf , cafe restaurant gedeelte zeer doelmatig en keurig ingericht , bruto oppervlakte 175 m2 , op de eerste verdieping is er de uitgebreide keuken van 60 m2  , met een uitbreng ruimte met buffet voor het mooie dakterras . U heeft totaal ruimte voor een 145 gasten in het restaurant en een tweetal terrassen . Magazijn / opslagruimte aanwezig . Het bedrijf en het onroerend goed is uitstekend onderhouden door de eigenaar . ben u een ondernemend en creatief horeca koppel dan is dit wellicht het bedrijf voor u . Wij hebben een bedrijfspresentatie voor u beschikbaar .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Giethoorn restaurant . 65

VERKOCHT.....Aan de rand van Giethoorn is dit restaurant gevestigd , het bedrijf is nu gesloten omdat de huidige exploitanten het te druk hebben met hun andere bedrijf in het noorden van Nederland . U kunt dit bedrijf op diverse manieren exploiteren , bv als cafetaria , lunchroom , wok me formule , restaurant in welke vorm dan ook . Het restaurant en keuken inventaris is in uitstekende staat van onderhoud en uitvoering . Binnen heeft u plaats voor een 60 tal gasten , terwijl het - op zonzijde gelegen terras - nog eens plaats biedt aan 70 tot 80 gasten . Een aparte uitgifte voor de diverse ijsprodukten . Op 50 meter afstand diverse parkeermogelijkheden voor uw gasten . Een ideaal bedrijf voor horeca starters . Wist u dat Giethoorn jaarlijks door 100.000 tot 150.000 chinese en japanse gasten wordt bezocht !!!!!!

Prijs op aanvraag
Bestellen
Toegevoegd aan winkelwagen
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Lunchroom - Cafetaria Leeuwarden . 75

Verkocht door Edens Makelaars :  Cafetaria - Lunchroom : De Dobbe in de fraaie woonwijk Zuiderburen is overgedragen aan een nieuwe eigenaar . Het gehele bedrijf wordt gerefit en verder gemoderniseerd .

 

Vanaf 08 december 2017 weer geopend , wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes op deze top locatie .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
De Bazuin .Leeuwarden . 28

VERKOCHT ...............Midden in een ruime woonwijk en centraal gelegen is er ter overname beschikbaar een compleet nieuw  ingericht Horeca bedrijf  . Het bedrijf beschikt nu over een Snackbar / Lunchroom en Eetcafe met moderne bovenwoning .

Aanwezig in het bedrijf o.a. vries - en koel mogelijkheden , ruime moderne kelder ruimte , goed ingerichte keuken ruimte , fraaie bar opstelling met uitgifte , kassa systemen ( 2 x ) , nieuwe elektra en gas aansluitingen . Het bedrijf beschikt over een volledige horeca vergunning .

De wachtruimte in de snackbar is in 2016 vergroot om de gasten nog meer comfort te bieden .

De moderne en nieuwe bedrijfs - bovenwoning beschikt over : kamer , keuken , 2 badkamers , terras en  2 slaapkamers , door een kleine ingreep kunnen hier 3 slaapkamers worden gerealiseerd .

De eerste jaren zijn in dit bedrijf beslist geen investeringen nodig , alles is in nieuwstaat !!!

 

Prijs op aanvraag
Bestellen
Toegevoegd aan winkelwagen
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Heerenveen 1-120

VERHUURD . Op een prachtige zichtlocatie hebben wij verhuurd het pand , waarheen de voormalige Kijkshop was gevestigd aan de Lindegracht 17-19 te Heerenveen . Hier wordt een nieuw horeca concept gevestigd . 

Prijs op aanvraag
Meer info