Aanbod

Sorteer op
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Cafe Restaurant te Warten . 71

Cafe restaurant : de Kok en de Walvis is ter overname . Het bedrijf geniet een grote bekendheid in de ruime omgeving van Warten . Immers het is gelegen aan een van de drukste vaarroutes met de vele brugpassage's vlak voor de deur . Vanaf het fraaie - deels overdekte - terras heeft uw klant daar een fraai uitzicht op . Warten geniet bij velen bekendheid , mede door de vaarroute 's van en naar o.a. Leeuwarden , Eernewoude en Grou . De fietsroute van en naar de Friese Meren  loopt bijna via het terras . In 2017 zijn er diverse vernieuwingen doorgevoerd , o.a. een nieuw dak , NEN 1010 goedgekeurd , walbeschouwing en terrasoveroverkapping . Het geheel is uitsluitend te koop . Een ideaal bedrijf voor een ondernemend koppel. Het bedrijf is werkelijk instapklaar !!! Vraag de bedrijfs presentatie aan bij ons kantoor .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Cafe Restaurant Heeg . 73

HEEG : Midden in het watersportdorp Heeg is dit goed uitgeruste bedrijf gelegen . Het bedrijf is vakkundig ingericht met o.a . ruim terras aan de zijzijde van het bedrijf , cafe restaurant gedeelte zeer doelmatig en keurig ingericht , bruto oppervlakte 175 m2 , op de eerste verdieping is er de uitgebreide keuken van 60 m2  , met een uitbreng ruimte met buffet voor het mooie dakterras . U heeft totaal ruimte voor een 145 gasten in het restaurant en een tweetal terrassen . Magazijn / opslagruimte aanwezig . Het bedrijf en het onroerend goed is uitstekend onderhouden door de eigenaar . ben u een ondernemend en creatief horeca koppel dan is dit wellicht het bedrijf voor u . Wij hebben een bedrijfspresentatie voor u beschikbaar .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Afhaal / Bezorgen / Leeuwarden . 70

Leeuwarden , centrum locatie , doelmatig ingericht winkelruimte ingericht voor het vervaardigen van maaltijden . Er wordt afgehaald door de klanten maar ook wordt er bezorgt d.m.v. bestelscooter . Op dit moment worden er authentice mexicaanse maaltijden / snacks bereid . Het pand en de locatie is zeer geschikt voor een andere bezorg invulling , lage investering en de maandelijkse kosten zijn laag .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Restaurant Leeuwarden . 69

Op een super lokatie in Leeuwarden , is gelegen dit  fraai ingerichte Restaurant met plaats voor ongeveer 100 gasten . Het terras aan de voorzijde van het bedrijf is ruimte voor 50 personen . Direct gelegen bij het grote evenementenplein Het Zaailand op 50 mtr afstand waar een veelheid aan activiteiten plaatsvinden . Het landelijk bekende Fries Museum op loopafstand en zichtafstand . Het bedrijf bevindt zich in een horeca concentratie gebied . Diverse invullingen zijn mogelijk voor dit bedrijf .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Restaurant in Leeuwarden. 47

VERKOCHT  /  VERHUURD ............In een van de fraaiste historische straten van Leeuwarden aan de Eewal is gevestigd het restaurant : Le Sandre , het bedrijf funtioneerd nu als Vis Restaurant , maar is zeker geschikt voor andere horeca invullingen . Rondom het bedrijf zijn diverse aansprekende horeca bedrijven . Er is sprake van een duidelijk horeca gebied met vele fraaie terassen rondom . Het gehele gebied wordt druk bezocht door vele gasten . Er is sprake van een goed ingericht bedrijf met o.a. keuken invulling aan de voorzijde van pand met zicht op het terras , het restaurant beschikt over 2 verdiepingen , waaronder het keldergedeelte .

.

 

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Cafetaria / Snackbar Harkema . 40

NIEUW . mooi en uitstekend ingerichte Snackbar in de plaats Harkema met ruim 5000 inwoners . Het bedrijf is zeer geschikt voor een Horeca Koppel . Een ruime woning met o.a. 3 slaapkamers is eveneens beschikbaar . Het bedrijf beschikt over de gebruikelijke verkoop ruimte met een 30 tal zitplaatsen en een heren en dames toilet , ruim terras aan de voorzijde , inpandige garage , diverse opslagruimten , koel en vriesl cel , eigen bestel website ,  ruime  tuin en privicy bij de woonruimte . Pand is huur maar ook koop van het pand is bespreekbaar . Vraag vrijblijvend de bedrijfs presentatie aan bij ons kantoor .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Woudsend De Dyk 1 9

Nu een aangepaste prijsstelling !!!!

Het onroerend goed is te koop inclusief goodwill en inventaris .  

Fraai ingericht restaurant ter overname wegens dubbele bedrijfsvoering in het hart van de watersportplaats Woudsend.   

Het bedrijf voert een en gevarieerde keuken c.q aanbod van produkten.Het bedrijf is up to date ,zeer goed onderhouden , zowel binnen als buitenom .

Een ideaal bedrijf voor een creatief horeca stel.


Goede resultaten in de voorliggende perioden.

 

 

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Lemmer Oude Sluis 5 12

Nu aangepaste overname condities . Op een prachtige lokatie , centrum Lemmer , het watersport en toeristen centrum van Zuid West Friesland , direkt gelegen aan de drukke doorgaande vaarroute , met terras aan de waterkant , is dit Vis en Snack bedrijf gevestigd. Ook zeer geschikt om het snack assortiment uit breiden met o.a. sushi produkten e.d. Moderne uitstraling , ruime zitgelegenheid voor de bezoekers , inventaris in goede tot uitstekende staat van onderhoud . Het bedrijf is 8 maanden per jaar geopend . Vraag de bedrijfspresentie aan bij ons kantoor .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
FEBO SNEEK 4

Ter Overname in Sneek wegens familie omstandigheden  , grote centrumplaats Sneek met vele activiteiten in het centrum en rondom het bedrijf . bieden wij aan een goed ingericht snackbar / cafetaria aan . Ruim terras rondom . Geen bedrijfswoning aanwezig !! Hoge omzet !!! .


Vraag info bij Edens Makelaars 058 - 2162423. edensmakelaars@hetnet.nl

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Workum . Eetcafe . 31

Ga eens naar Workum en doe een indruk op van de omgeving en dit bedrijf .... 

WORKUM ......In het Zuid Westen van Friesland bieden wij te koop  aan een goed ingericht Eetcafe / Restaurant met Cafe functie . 

Het bedrijf is goed ingericht voor zijn doeleinden . U kunt het bedrijf op diverse mogelijkheden exploiteren , bv Eetcafe , Cafe bedrijf , Restaurant , maar denk ook eens een Restaurant op niveau . De regio is hier zeker geschikt voor .                      

Zeer ruim terras op zonzijde direct aan het vaarwater met aanlegmogelijkheden . Op de eerste verdieping is 4 kamer woning beschikbaar . Centrum historische stad met diverse bekende toeristische trekpleisters . Het onroerend goed en de bedrijfs exploitatie zijn uitsluitend te koop .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Sneek, Graaf Adolphusstraat 5

Wok - Wereld Restaurant aan de en nabij de snelweg bieden wij ter overname aan . Het bedrijf maakt deel uit van een groot Horeca Complex , waar onder meer een Hotel , Café en andere voorzieningen zijn gevestigd . Het bedrijf is uitstekend ingericht voor zijn doeleinden en kent vele vaste cliënten. Bedrijfspand te huur , overname exploitatie .
Ruime parkeergelegenheid rondom het bedrijf . Aantal zitplaatsen voor ruim 300 gasten.

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Lindegracht 43 Heerenveen. 48

Heerenveen . Een ruim opgezet winkelpand aan de Lindegracht te Heerenveen . Dames en heren toiletten zijn aanwezig . kleine keukenunit , binnentuin van ongeveer 12 m2 achtergelegen , leveranciers kunnen via achterom ingang . Het pand is gelegen in het  horeca concentratie gebied . Ruim uitzicht met voldoende traffic rondom . U kunt dit object geheel inrichten naar uw eigen wensen en ideeen .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Leeuwarden, Groningerstraatweg 3

Dit fraai ingerichte Wok en Grill restaurant nabij het centrum van Leeuwaren heeft in de loop der jaren zijn kwaliteit wel bewezen . Het bedrijf heeft een zeer goede naam opgebouwd . Boven het bedrijf zijn een tweetal bedrijfswoningen aanwezig.

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Leeuwarden . Prins Hendrikstraat 27

Centrum Leeuwarden ter overname aangeboden : Het bekende Prins Heerlijck . Verkoop en catering van Luxe broodjes , soft ijs en dranken . Het bedrijf is gelegen aan een van de drukste loop routes van en naar het nabije centrum van de stad . 5 dagen per weel geopend , weekends en de feestdagen gesloten . Aanwezig : inpandige koel - en vries cel , toilet en kleine opslagruimte . Veel directe verkoop via de straat verkoop balie . In de directe omgeving op loopafstand : Achmea , Aegon , Postbank en Belastingdienst . Een ideaal bedrijf voor een horeca - koppel .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Leeuwarden Zaailand 82 11

Te huur in het centrum van Leeuwarden , direkt bij een ruim aanbod van Horeca-Bedrijven , bieden wij aan een casco ruimte van 175 m2 .Zeer goed bereikbaar en direkt bij de parkeergarage .Vrije hoogte : 3.20 m ,frontbreedte 6.70 m.Ondergelegen kelderruimte 18 m2 . eventueel te realiseren aan de achterzijde van het een binnentuin en/of rookruimte. Wij zijn met de gemeente in overleg om te komen tot een bestemmingswijziging , welke het vestigen van een horeca bedrijf mogelijk maakt .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Cafe Restaurant Lippenhuizen . 51

VERKOCHT...................Midden in de Friese Wouden bieden wij u aan het bekende Restaurant : Loevestein te Lippenhuizen . Het bedrijf beschikt over een ruime boven gelegen bedrijfswoning . Deze vestiging ligt direct aan een zeer drukke doorgaande route . Een fraai en ruim terras aan de voorzijde . Parkeerruimte op eigen terrein meer dan voldoende . Verdere indeling : open goed ingerichte keuken , D + H toiletten , fraaie baropstelling voor uitgifte , achter in het bedrijf : koel en vriescellen met opslagmogelijkheden .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Giethoorn restaurant . 65

VERKOCHT.....Aan de rand van Giethoorn is dit restaurant gevestigd , het bedrijf is nu gesloten omdat de huidige exploitanten het te druk hebben met hun andere bedrijf in het noorden van Nederland . U kunt dit bedrijf op diverse manieren exploiteren , bv als cafetaria , lunchroom , wok me formule , restaurant in welke vorm dan ook . Het restaurant en keuken inventaris is in uitstekende staat van onderhoud en uitvoering . Binnen heeft u plaats voor een 60 tal gasten , terwijl het - op zonzijde gelegen terras - nog eens plaats biedt aan 70 tot 80 gasten . Een aparte uitgifte voor de diverse ijsprodukten . Op 50 meter afstand diverse parkeermogelijkheden voor uw gasten . Een ideaal bedrijf voor horeca starters . Wist u dat Giethoorn jaarlijks door 100.000 tot 150.000 chinese en japanse gasten wordt bezocht !!!!!!

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Lunchroom - Cafetaria Leeuwarden . 75

Verkocht door Edens Makelaars :  Cafetaria - Lunchroom : De Dobbe in de fraaie woonwijk Zuiderburen is overgedragen aan een nieuwe eigenaar . Het gehele bedrijf wordt gerefit en verder gemoderniseerd .

 

Vanaf 08 december 2017 weer geopend , wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes op deze top locatie .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Hotel Cafe Restauranr : De Valk te Franeker 68

Aangekocht door ons kantoor het befaamde Hotel : De Valk te Franeker .Onze opdrachtgever de Fam. Hu , gaat het gehele bedrijf kompleet verbouwen en uitbreiden . Deze client exploiteert reeds : Wereldrestaurant E 10 , Wok restaurants in Smilde , Oudega (sm) en Schagerbrug .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Oude Koemarkt Heerenveen 49

Ijssalon Snackbar : Hennie Ris is niet weg te denken uit Heerenveense uitgaansleven . Het bedrijf is overgenomen door een drietal jonge ondernemers , die het bedrijf in april zullen voortzetten zoals de vele bezoekers / gasten zijn gewend .

Wij van Edens Makelaars wensen deze nieuwe ondernemers veel succes met dit fraaie bedrijf in Heerenveen .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Leeuwarden Europaplein 13

VERKOCHT.....Namens opdrachtgever te koop aangeboden het meer dan bekende Eurohotel , gelegen aan de westelijke uitvalsweg van Leeuwarden. 45 hotelkamers in zeer goede staat , eigen appartement , keuken uitstekend uitgevoerd .Seperate zaalruimte geschikt voor een 50 tal gasten . Verder gegevens worden verstrekt onder diskretie - verklaring

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
De Bazuin .Leeuwarden . 28

VERKOCHT ...............Midden in een ruime woonwijk en centraal gelegen is er ter overname beschikbaar een compleet nieuw  ingericht Horeca bedrijf  . Het bedrijf beschikt nu over een Snackbar / Lunchroom en Eetcafe met moderne bovenwoning .

Aanwezig in het bedrijf o.a. vries - en koel mogelijkheden , ruime moderne kelder ruimte , goed ingerichte keuken ruimte , fraaie bar opstelling met uitgifte , kassa systemen ( 2 x ) , nieuwe elektra en gas aansluitingen . Het bedrijf beschikt over een volledige horeca vergunning .

De wachtruimte in de snackbar is in 2016 vergroot om de gasten nog meer comfort te bieden .

De moderne en nieuwe bedrijfs - bovenwoning beschikt over : kamer , keuken , 2 badkamers , terras en  2 slaapkamers , door een kleine ingreep kunnen hier 3 slaapkamers worden gerealiseerd .

De eerste jaren zijn in dit bedrijf beslist geen investeringen nodig , alles is in nieuwstaat !!!

 

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Rembrandt Leeuwarden 44

Edens Makelaars heeft dit uitgaansbedrijf : Rembrandt te Leeuwarden aangehuurd voor een client .

Het bedrijf wordt zeer binnenkort compleet verbouwd tot een bijzonder restaurant .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Bijzonder Cafe Leeuwarden . 50

VERKOCHT....Aan de rand van het centrum in Leeuwarden is gevestigd wellicht een van de oudste cafe's in deze stad . In de directe omgeving bevinden zich o.a. een parkeergarage op loopafstand ( 100 mtr ) , sloepen vaarroute langs het aanwezige buitenterras . Aan de voorzijde een terras met uitzicht op de stadgracht . Grote woonwijk in de directe omgeving .

Elke Leeuwarder kent dit bekende Cafe Blauwhuis , het bedrijf zou zeker ook voor andere horeca doeleinden kunnen worden ingericht .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
VERKOCHT .......Bijzonder Object De Ark.. 43

namens de Stichting : De Ark in Leeuwarden , bieden wij een bijzonder object te koop aan :

De Ark is o . a. geschikt als woonboot / expositie gelegenheid / horeca ruimte / werk ruimte en / of een bijzondere kantoor gelegenheid .

De Ark beschikt over o . a . een watertank + vuilwatertank , centrale verwarming electrisch gevoed , wateraansluiting , riolering tank , voldoende verlichting .

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Verkocht Leeuwarden Druifstreek 55 17

VERHUURD / VERKOCHT ....In dit pand komt weer een geheel NIEUW bedrijf voor Leeuwarden , eten en drinken op een geheel nieuw niveau . Opening medio mei 2016.

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Verkocht
Youtube
Verhuurd
Verkocht Leeuwaren, Stationsweg 14

In het voormalige pand van min 12 aan de Stationsweg wordt momenteel hard gewerkt om de verbouwing te realiseren . Hier wordt gevestigd een nieuw en modern Wok Me bedrijf . Opening midden december , een aanwinst voor Leeuwarden . Er wordt gebruik van vele verse produkten , terwijl u wacht wordt uw bestelling vers bereid.

Prijs op aanvraag
Meer info